fbpx

Referencer

Edin Elezovic, Borg Automotive

Silkeborg

Vi bookede igen i år After Midnight til vores julefrokost – og det var endnu engang det BEDSTE valg! De spillede velkendte og festlige sange hele vejen igennem aftenen, hvor alle kunne være med på både fællessang og dansegulv. De formåede at spille sange fra alle årtier, hvilket var HELT perfekt, da publikum også spændte bredt rent aldersmæssigt! De største og varmeste anbefalinger fra 80 glade julefrokost-deltagere! 

Susan Andersen

Odense

Vi havde glæden af After Midnight til vore begges 60 års fødselsdag, og der blev leveret en energisk og 'glad' underholdning - simpelthen super. Vi fik musik, der passede perfekt til vores arrangement. Tilpasset ud fra vores ønsker. Tak for det!

Sofie Nørregaard

Edelsminde

Kære After Midnight. Vi vil bare sige mange tak for fantastisk musik til vores bryllup i går. I lavede den FEDESTE dansefest/koncert ALLE gæster har rost jer helt til skyerne. Selvom ikke alle dansede, nød de at lytte til musikken… FED OPLEVELSE!!! Og næsten alle jeres visitkort var væk. Så nu håber vi at blive inviteret til fest, hvor I skal spille. De bedste hilsner til jer alle fra Sofie og Simon.

IMG_7620

Odense, September 2021
Det var en ære og fornøjelse at have After Midnight til at spille til vores bryllup. Kl. 14:00 kom bandet, og de var hurtige til at sætte op. De spillede under middagen, hvor de også hjalp til med musik til diverse indslag. Bandet startede rigtig godt ud med musik der var gang i, og fik lynhurtigt stemningen endnu mere op, end den var i forvejen, og gennem hele koncerten, med meget varierende musik fra uden tvivl nogle utrolig dygtige og erfarne musikere!

Helle Jensen

25. september 2021

IMG_7523

Broby, September 2021
After Midnight spillede til vores bryllup i broby d. 04 september, og det var det bedste valg vi kunne tage! alt var topprofessionelt fra start til slut. Vi kunne kun tilbyde en meget lille scnene til dem, men de tilpassede sig, så det passede! De er simplthen så fleksible! De bedste anbefalinger fra os!

Morten

05. september 2021

IMG_7519

Svendborg, September 2021
After Midnight spillede til vores årlige firmafest hos SBS i svendborg - og de gjorde det til UG!
Alle gæster var simpelthen ellev ilde med dem, og blev spurgt flere gange, om jeg havde sørget for at få dem booket til næste år igen! hehe.
Vi kan kun give de bedste anbefalinger til After Midnight!
Mvh Martin - SBS.

Martin

04. september 2021

1

Kollund, August 2021
After Midnight skaber de perfekte rammer for, at festen bliver et brag! De fyrer den af fra 1. sekund, de spiller og synger helt fantastisk, og man får et klart indtryk af, at de selv har en fest, hvilket smitter! Vil du have fyldt dansegulvet, er dette bandet, du skal vælge.

Rene

22. august 2021

IMG_7294

Mols, August 2021
After Midnight spillede og sang til vores bryllup og det var fantastisk! Da vi skulle lave aftale omkring alt det praktiske var de super professionelle og man kunne tydeligt mærke at deres erfaring så vi følte os helt trygge ved at have booket dem. Vi er så glade for at vi valgte dem og og vi har kun fået ros fra alle gæsterne som synes at musikken var fantastisk! Vi kan helt sikkert anbefale After Midnight! Tusind tak for at være med til at gøre vores dag uforglemmelig!

Lasse Eriksen

8. august 2021

IMG_7288

Toftlund, Juli 2021
Vi havde en helt fantastisk og uforglemmelig bryllupsfest. Dansefesten blev helt i top da After Midnight spillede til et propfyldt dansegulv fra start til slut. De var super professionelle, og forstod virkelig at ramme deres publikum.

Lene

1. august 2021

IMG_7156

Øster Skerninge, Juli 2021
Jeg skriver blot for at sige TAK for en helt fantastisk aften til min 50 års fødselsdag. Musikken var helt, helt perfekt – vores gæster snakker stadig om hvor helt utrolige After Midnight var; tror der var nogle stykker med ømme fødder søndag morgen… ?

Tak igen – det var bare helt perfekt.

Lone

11. Juli 2021

IMG_8213

Øster Skerninge, Juni 2021
Et orkester helt i top!!! Fejrede sølvbryllup i Øster Skerninge Forsamlingshus i lørdags og havde hyret After Midnight.. Alle gæsterne dansede og synes musikken var fed! 
De sidste gik hjem kl.3. Bandet var topprofessionelle.. Vi havde en god mailkorrespondance forinden, hvor man kunne komme med ønsker fra “deres hitliste”. Restauranten roste musikerne for den gode tone, deres dialog før og under festen. Gode stemmer, fede musikere.. Kan varmt anbefale dem til alle der ønsker festen med den fede stemning… Allerbedste hilsner Sølvbrudeparret Jacob og Lotte.

Jacob & Lotte

27. Juni 2021

IMG_8212

Kerteminde Efterskole, Juni 2021
Et fantastisk band med en fantastisk måde at levere sangene på! Stor stor ros til disse 4 ydmyge personer, der kun har for øje at levere en fantastisk stemning til din/ jeres fest. Et meget varieret repertoire, der udelukkende bestod af hits fra de sidste 4-5 årtier, som alle virkede fantastisk til at få folk på dansegulvet.

Kerteminde Efterskole

d. 20 Juni 2021

2

Nørre Aaby, August 2020
Så bliver det bare ikke bedre
Det var en helt igennem dejlig oplevelse at have med After Midnight at gøre. De var fleksible og professionelle inden og efter aftenen og på scenen var de fantastiske og fulde af liv. Hele festen på omkring 50 roste dem til skyerne og det gør vi også selv. Her får i et band som man kan mærke gør det fordi de elsker det og som oprigtigt gerne vil være med til at gøre jeres aften helt kanon.
Mvh Theis og Lea

Theis Buys

d. 30 september

Skærmbillede 2020-02-20 kl. 17.45.57

Lemvig, August 2020
Lækkert musik til et brag af en bryllupsfest
Drengene var nærværende, fyldt med energi og godt humør. Blandet musik for mange aldersgrupper hvilket er et must i forbindelse med en bryllupsfest. De kan varmt anbefales.
De største og varmeste anbefalinger! Tak After Midnight!

Mvh Sara og Jakob.

Sara L

d. 2. august 2020

Skærmbillede 2020-02-20 kl. 17.45.24

Bogense, Juli 2020
Jeg har fortsat ikke rigtig ord for hvor overdrevet lykkelig jeg er for at I spillede til vores fest i går.

I leverede hele pakken og leverede den på sådan måde at mine gæster og jeg fik en helt uforglemmelig oplevelse af den slags hvor man bliver glad helt nede i maven.
Endnu engang tusind tak, I vil bestemt blive husket.

Miriam

d. 25. Juli 2020

knebel

Knebel bro, Juni 2020
Tak for fantastisk musik, glæde og velvilje. Alle burde booke jer, hvis de ønsker sig en aften med høj kvalitet. Hvornår spiller I på Citronen i Svendborg?
Jeg vil gerne på weekendtur for at opleve jer igen, og ikke mindst Mr. Swing King
Tak for oplevelsen🙏🎼
De største og varmeste anbefalinger! Tak for jer After Midnight!
Mvh Robert

Robert Hopmann

d. 29 Juni 2020

Skærmbillede 2020-02-20 kl. 17.41.40

Tullebølle, Marts 2020
Vi bookede After Midnight til vores Jagtfesti år – og det var simpelthen perfekt!
Det var bare en super aften - takket være jer! Alle gæster har kun haft godt at sige, roser jer og syntes at det er vildt fedt at i kommer igen til næste år! Tak for en kanon aften!
De største og varmeste anbefalinger fra jagtfesten.
Mvh Tina

Tina

d. 8. marts 2020

IMG_6103

Brabrand, December 2019
Professionelle folk, som både forstår at sætte gang i festen, men som også  kommunikere effektivt. Desuden var de utrolig fleksibele omkring arrangementet og var klar til tiden uden nogen problemer. Ydemere hjalp pianisten/forsangeren med en musikquiz som var julefrokostens underholdning, i form af 15 sange som skulle gættes - det var perfekt! Vi følte os i trygge hænder hele vejen, lige fra bestilling til vi var færdige med julefrokosten. De varmeste anbefalinger fra en julefrokost for 145 mennesker mellem 18 og 65 år.

John - Carl Christensen

d. 09. December 2019

Skærmbillede 2020-02-20 kl. 17.41.19

Århus, November 2019
Vi bookede After Midnight til vores julefrokost i år – og det var simpelthen det BEDSTE valg! Bandet spillede publikum varme i løbet af aftensmaden med akustiske numre, inden de gav den MAX gas i 3 timer med deres store repertoire af numre. De spillede velkendte og festlige sange hele vejen igennem aftenen, hvor alle kunne være med på både fællessang og dansegulv. De formåede at spille sange fra alle årtier, hvilket var HELT perfekt, da publikum også spændte bredt rent aldersmæssigt! De største og varmeste anbefalinger fra 80 glade julefrokost-deltagere! 

Edin - Borg Automotive

d. 25. November 2019

4

Espe, September 2019
Det var en ære og fornøjelse at have After Midnight til at spille til vores bryllup. Dette må siges at være en yderst mindeværdig del af vores bryllupsdag. Kl. 22:00 kom bandet, og da der var mulighed for det, var de hurtige til at sætte op. En meget flot opsat scene, gjorde i den grad klar til fest og farver, med flere instrumenter, gode højtalere og lyd, samt funklende lys til dansegulvet. Bandet startede rigtig godt ud med musik der var gang i, og fik lynhurtigt stemningen endnu mere op, end den var i forvejen, og gennem hele koncerten, med meget varierende musik fra uden tvivl nogle utrolig dygtige og erfarne musikere!

Susanne

d. 17. September 2019

VGR_0650

Nakskov, September 2019
Vi havde fornøjelsen af After Midnight til vores bryllup. Og det blev en fantastisk fest vi ikke glemmer. Mikkel og drengene leverede varen på et højt niveau. De spillede alt fra de gode gamle klassikere til nutidens hits, og de hele lød bare super godt. Alle gæster havde kun ros tilovers for bandet. Jeg har kun fået positive tilbagemeldinger fra vores gæster, og jeg tænker at efter som dansegulvet var godt fyldt hele tiden, så siger det vist det hele!. Christoffer og Mikkel leverede også perfekt afdæmpet musik til middagen, som gav den helt rigtige stemning! Vi allerede nu snakket om at booke jer vores 40års fødseldage. 

Jacob Andersen

d. 10. September 2019

VGR_0727

Svendborg, August 2019
Kære After Midnight. Jeg vil bare sige TUSIND TAK for en kanon aften i fredags. I lavede den FEDESTE dansefest/koncert for ALLE vores gæster i restaurenten, og har rost jer helt til skyerne. Selvom ikke alle dansede, nød de at lytte til musikken… FED OPLEVELSE!!! Og næsten alle jeres kort var væk, så vi håber virkelig for jer, at I får endnu flere bookinger. -Det fortjener i! Vi glæder os til at se jer igen til december!

Jesper

d. 25. August 2019

VGR_0737

Horsens, Juni 2019
Fem stjerner fortjener de. Vi har den 15/06/19 afholdt min 50 års fødselsdag og jeg ville prøve After Midnight denne gang, og jeg har ikke fortrudt valget. Et band med dejlig energi, glade, venlige og masser af go i som synger det de er bedst til. Der var masser af folk på dansegulvet samt folk sang med på sangene og stod på stolene :0) Også dejligt at de ikke bare stod på scenen hele tiden, men at de var med nede på gulvet og i blandt gæsterne som fulgte trop efter guitarristen som spillede. Alt i alt er vi bare rigtige tilfredse og det kan sagtens være at vi kapre dem igen til næste arrangement vi skal holde. Hilsen Mette.

Mette Madsen

d. 17. Juni 2019

VGR_0666

Øster Skerninge, Juni 2019
Da vi kender After Midnight fra andre arrangementer, og ved at de formår både det stille under middagen, krydret med lidt show, valgte vi uden tøven dem. Festen blev en kæmpe succes, ikke mindst takket være After Midnight. Aldrig har vi i gennem årene oplevet hele selskabet hoppe og klappe i takt til sådan et brag!
Stemningen var under middagen helt i top, og dansegulvet var fyldt fra første til sidste dans, efter en formidabel indsats fra orkestret. Efterfølgende fik vi meget ros for valget af After Midnight, og jeg er ret sikker på der kom et par nye datoer i ordrebogen den aften.

Gitte Madsen

d. 10. Juni 2019

Abyskov, Maj 2019
Flot musik under middagen med stor variation på numrene. Super dygtige på instrumenterne. Under dansen senere leverede I musik i stride strømme. Igen stor variation fra 70'er numre op til de allernyeste hit. Super med sådan en god mandlig forsanger. I udstrålede masser af glæde og energi hele aftenen. Dejligt at opleve det ikke kun var et job. Mange af gæsterne bemærkede et festband ud over det sædvanlige. Tusind tak!! Vil huske jer næste gang vi skal ha' musik til festen. Vi kunne ikke ha' ønsket os et bedre bryllup.

Sune og Nadia

d. 26. Maj 2019

Café Citronen Svendborg, Maj 2019
After Midnight spillede på caféen d. 24 ma, og jeg skal love for, at de leverede varen! Der blev danset igennem, utrolig fin tæt kontakt med bandet, en fest i festen!! Vi har kun fået de skønneste tilbagemeldinger fra vores gæster; men dog mange klager over ømme stænger, undertegnede inklusiv!

Jesper Ringmose

d. 25. Maj 2019

Slagelse, Maj 2019
Sådan! Hvis man leder efter et band som kan sætte gang i fødderne så alle kan være med så kan man ikke gøre det bedre end After Midnight!. Tusind tak for en super fed minikoncert, det er ikke altid nemt at holde gang i de små selskaber, men med en dygtig blanding af velvalgte sange og en medrivende nærværende oplevelse holder I gang i dansen hele aftenen igennem. I får de varmeste anbefalinger herfra og jeg håber at få lejlighed til at invitere jer forbi igen. De bedste hilsner fra Magnus ❤❤❤

Magnus Carlsen

d. 07. Juni 2019

Stenstrup, 26 Januar 2019
Fuld tilfredshed med oplevelsen, virkelig god dansemusik og der blev lyttet til vores ønsker. Mange gæster gav positiv respons og spurgte hvor jeg havde fundet After Midtnight. Fire virkelige søde mennesker som vi til en hver tid vil anbefale. Allis og Torben

Allis Nielsen

d. 28. januar 2019

Tåsinge,  December 2018
Kære After Midnight. Vi vil bare sige jer TUSIND TUSIND TAK for en SUPER aften sidste fredag, d. 14. december. I lavede den FEDESTE dansefest/koncert ALLE gæster har rost jer helt til skyerne. Selvom ikke alle dansede, nød de at lytte til musikken… FED OPLEVELSE!!! Og næsten alle jeres kort var væk, så vi håber virkelig for jer, at I får endnu flere bookinger. -Det fortjener I. (Så nu håber vi at blive inviteret til fest, hvor I skal spille. De bedste hilsner til jer alle fra Poul & Malene, Svendborg.

Malene Andersen

d. 15. December 2018

Odense,  Juli 2018
Så fik vi bekræftet at alle de rosende ord i jeres gæstebog ikke er uden grund. Vi vidste ikke hvad vi skulle forvente af jer til vores bryllup igår, så vi blev i den grad positivt overraskede! Christoffer og Mikkel leverede en fantastisk stemning under middagen og da drengene stødte til, skal vi love for at taget lettede. Aldrig havde vi turde håbe at så mange gæster ville benytte dansegulvet! Supergodt gået drenge, de penge var godt givet ud!

Mvh. Peer og Annette.

Annette Larsen

d. 21. Juli 2018

2023 © After Midnight